Doneer

Laka, het documentatie- en onderzoekscentrum kernenergie, streeft al 35 jaar naar een wereld waarin geen plaats is voor kernenergie. Het probeert zo’n wereld dichterbij te brengen door informeren en activeren. Dat doen we gratis, maar kost natuurlijk wel geld.

Laka heeft maar weinig geld nodig: het heeft geen dure organisatie en werkt uitsluitend met enthousiaste vrijwilligers. Geld wordt besteed aan de missie van Laka: een kernenergievrije wereld, met een rechtvaardige verdeling van macht, kennis, grondstoffen en ruimte; gebaseerd op samenwerking en niet op concurrentie. Vrije beschikbaarheid van informatie is daarin een belangrijke factor. Echter, om informatie gratis te blijven verspreiden, zijn we wel afhankelijk van giften en donaties.

Doe een gift aan LakaSteun Laka! Wordt donateur (en ontvang een mooi cadeau) of stort op IBAN: NL54 TRIO 0390 9021 79. Doneren kan ook online.

Laka heeft de ANBI-status; het is dus een voor Algemeen Nut Beogende Instelling en daardoor gelden er belastingvoordelen bij erven, schenken en giften.
ANBI-instellingen publiceren bepaalde informatie op Internet. Hier is het document met de meest recente financiële gegevens van Laka.

Stichting Laka